Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το «Παλαμιώτικο Καρναβάλι 2012»


Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΠΑΠΑΠ) του δήμου Παλαμά μπήκε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού και της Αποκριάς.

Κατά την τελευταία συνεδρίασή του όρισε την Επιτροπή Καρναβαλιού η οποία αναλαμβάνει πλέον να φέρει σε πέρας τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στο δήμο Παλαμά. Η κορύφωση του φετινού Παλαμιώτικου Καρναβαλιού θα γίνει με την παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς, στις 26 Φεβρουαρίου. Τις προηγούμενες ημέρες θα διοργανωθούν διάφορες άλλες εκδηλώσεις και παιχνίδια, όπως είναι το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», πάρτι μασκέ για μικρούς και μεγάλους, κ.ά.

Συγκεκριμένα, για το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Επίσης, η Επιτροπή Καρναβαλιού καλεί τα καταστήματα  και τους συλλόγους της περιοχής του δήμου Παλαμά, που πρόκειται να διοργανώσουν δικά τους αποκριάτικα πάρτι και εκδηλώσεις και επιθυμούν να τα εντάξουν στο πρόγραμμα του Καρναβαλιού, να το δηλώσουν έγκαιρα. Ήδη η Επιτροπή Καρναβαλιού έχει συναντηθεί με συλλόγους και φορείς όλου του δήμου και θα συνεχίσει τις επαφές της.

Καλούνται οι σύλλογοι, ομάδες πολιτών ακόμα και παρέες μικρών και μεγάλων κατοίκων από τον Παλαμά, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του δήμου, που θέλουν να πάρουν μέρος στην Παρέλαση του Καρναβαλιού, είτε ως πεζοπόρα τμήματα, είτε με άρματα,  να το δηλώσουν στην Επιτροπή Καρναβαλιού στα τηλέφωνα: 24440-29095 και 24440-29096.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Ο Νίκος Σαλαγιάννης ζήτησε από την κα Διαμαντοπούλου: «Να ξαναδούμε ψύχραιμα το θέμα των ΡΟΜΑ μαθητών»