Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη διανομή φρούτων στο Δήμο Μουζακίου


Ο Δήμος Μουζακίου μέσω της  ΔΗΚΕΔΗΜ, συμμεριζόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι δημότες, διένειμε τέσσερις φορές φρούτα στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου από τα μέσα Οκτωβρίου έως και σήμερα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη διανομή διατέθηκαν πορτοκάλια και μανταρίνια από ομάδα παραγωγών AGROBIOFARM της Άρτας τα οποία ήταν και βιολογικά σε πολύτεκνους, τρίτεκνους και σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ. Τη δεύτερη φορά μοιράστηκαν πορτοκάλια από τον Αγροτικό Συν/σμό Λακωνίας σε πολύτεκνους και δικαιούχους ΤΕΒΑ. Στις 10 Δεκεμβρίου διατέθηκαν σε τρίτεκνους ακτινίδια από τον Αγροτικό Συν/σμό Μελίκη Ημαθίας, ενώ ο ίδιος συνεταιρισμός την Παρασκευή προσέφερε ακτινίδια σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ και σε πολύτεκνους.

Η διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους παραπάνω συνεταιρισμούς καθώς και τους εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς το κλαρκ και την παλετοφόρο ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά  η διανομή.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός δήλωσε τα εξής: << Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η τέταρτη διανομή τροφίμων σε πολίτες που χρήζουν κοινωνικής στήριξης. Εξ αιτίας της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει η χώρα, η οποιαδήποτε βοήθεια που παρέχεται  στους πολίτες είναι απαραίτητη για να ανταπεξέλθουν την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν.  Δεδομένου του γεγονότος ότι το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) έχει να μοιράσει τρόφιμα από τον Ιούνιο, η διανομή φρούτων ήταν μια ανάσα για τους ευάλωτους δημότες μας. Εμείς σα Δήμος θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας και θα τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο ή μέσο που  μας παρέχεται κάθε φορά. Για οποιοδήποτε ανάγκη προκύψει στον καθένα, να επικοινωνήσει με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στο τηλ. 2445043446. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές , με αγάπη ειρήνη και ευημερία>>.

 

Προηγούμενο άρθρο Μια ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία 17 νέων αποφοίτων του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας