Ολοκληρώνονται η ίδρυση σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στα Βραγκιανά


      Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε Δ.Δ. του Νομού μας ο Βουλευτής  κ. Σπ. Ταλιαδούρος τ. υφυπουργός Παιδείας, επισκέφθηκε  τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καρβασαρά, Πετρίλο, Μπελοκομύτη, Καρύτσα, Καλλικώμη, Πετρωτό, Βραγκιανά, Αργύρι, Καταφύλλι, και Πεζούλα. Κατά την διάρκεια των επισκέψεών του συμμετείχε και σε εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλληκώμη και στην Ιερά Μονή Αγ. Παντελεήμονος Πεζούλας.

     Ο κ. Ταλιαδούρος αναφέρθηκε και στη σημερινή πολιτική κατάσταση τονίζοντας ότι: «Η Ν.Δ. έχει εκπονήσει πρόγραμμα γρηγορότερης εξόδου από την κρίση, ένα πρόγραμμα που έχει λιγότερες θυσίες για τον Ελληνικό λαό, σε λιγότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη απόδοση από το σημερινό μνημόνιο το οποίο ψήφισε το ΠΑΣΟΚ».

     Επίσης ο κ. Ταλιαδούρος ενημέρωσε το Δήμαρχο Αχελώου ότι σε επικοινωνία που είχε τόσο με την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κα Άννα Διαμαντοπούλου, όσο και με τον κ. Ευθύμιο Μπάκα Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης, τον διαβεβαίωσαν ότι οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της ίδρυσης Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στα Βραγκιανά θα προχωρήσουν βάσει και του μνημονίου συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι, δεδομένου ότι συντρέχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία του.

Προηγούμενο άρθρο Ανάσα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το έργο των συνδέσεων με το νέο δίκτυο ύδρευσης