Ο θεσμός του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου τιμά την Καρδίτσα


Με την Κριτική και την Οργανωτική Επιτροπή του 28ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων/νος Παπαλός

Την βαθιά ικανοποίησή του για την διοργάνωση του 28ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που για μία ακόμα χρονιά εξελίσσεται σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων/νος Παπαλός στη συνάντηση που είχε με τα μέλη της Κριτικής και της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης.
Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, θεατρικός συγγραφέας Γιώργης Χριστοφιλάκης και τα μέλη της, ο σκηνοθέτης Βασίλης Κυρίτσης και η μουσικοσυνθέτης Αλίκη Καγιαλόγλου, καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Κατ. Σταθοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντ. Νικολάου  και τα μέλος του Δ.Σ. κ. Βασ. Αγραφιώτης αντάλλαξαν απόψεις με τον κ. Παπαλό για τον θεσμό, καθώς και σκέψεις-προτάσεις για την περαιτέρω αναβάθμισή του.
Ο κ. Παπαλός ευχαρίστησε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που με τη συμμετοχή τους  προσδίδουν αίγλη και κύρος στο θεσμό, τον οποίο έχουν αγκαλιάσει οι Καρδιτσιώτες που και φέτος γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Κινηματοθέατρο όλες τις μέρες του Φεστιβάλ και επιβράβευσαν με το θερμό τους χειροκρότημα τις προσπάθειες των ερασιτεχνικών σχημάτων, αλλά και την προσφορά των ανθρώπων του Θεάτρου που τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας συνεχάρη και ευχαρίστησε την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, τα μέλη της οποίας, όπως είπε, εργάζονται με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι, αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο και χωρίς το παραμικρό υλικό όφελος, συνεχίζουν την τιτάνια προσπάθεια, για να διατηρηθούν σπουδαίοι πολιτιστικοί θεσμοί για την περιοχή μας.
Ο Δήμος Καρδίτσας, όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαλός, στηρίζει το θεσμό και θα συμβάλει με όλες τους τις δυνάμεις στην περαιτέρω αναβάθμισή του.

Προηγούμενο άρθρο Το AIDS μας αφορά όλους - Ολοκληρώνεται σήμερα από την Καρδίτσα η καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Θεσσαλία με το συμβολικό άναμμα κόκκινων κεριών που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι στις 8 το βράδυ στην κεντρική μας πλατεία
Επόμενο άρθρο Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Καρδίτσας