Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας συμμετέχει στην απεργία της 15ης Δεκέμβρη


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του για την απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Αθήνα, 09/12/2010 – Αρ.Πρωτ.: 1256Υ43) για συμμετοχή των Οδοντιάτρων στην Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για:

 

  • Ø Την παντελή έλλειψη του κοινωνικού κράτους, που προκύπτει με τη συστηματική απουσία του από τη συμμετοχή του στην οδοντιατρική περίθαλψη των Ελλήνων ασφαλισμένων, μεσούσης της οικονομικής κρίσης που έχει φέρει σε απόγνωση τον Έλληνα επαγγελματία.
  • Ø Την αυθαίρετη διαχείριση των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων μας και την αδυναμία λειτουργίας τους (αποδυνάμωσή τους από υπαλληλικό προσωπικό) που μεγαλώνουν την αγωνία μας για τη προοπτική του Ταμείου μας και τη δυνατότητα καταβολής της σύνταξής μας.
  • Ø Τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και εφαρμογής μέτρων για τον Κλάδο μας χωρίς την πρόσκλησή μας σε κοινωνικό διάλογο (π.χ. προσχέδιο Νόμου για την Π.Φ.Υ., ένταξη ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε ένα ενιαίο Πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας).
  • Ø Τα νέα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα και τη διαπόμπευση συλλήβδην των οδοντιάτρων της χώρας με πράξεις, όπως η περαίωση, προκειμένου να αποφύγουν το φοροκυνηγητό, ενώ έχουν κάνει αυτοπεραίωση.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο ΦΠΑ στο 6,5% για όλο το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών
Επόμενο άρθρο Κόπηκαν τα πρώτα 50 δέντρα στο Νομό