Πρωτοσέλιδο

Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών στο Μουζάκι


Συνάντηση στο δημαρχείο του Δήμου Μουζακίου είχαν ο Δήμαρχος κ Κώτσος Γεώργιος και η συντονίστρια Θεσσαλίας εκ μέρους του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών πολιτών» κ Κόζυβα Πασχαλίνα  και επιβεβαίωσαν τη συνεργασία των δύο φορέων για την υλοποίηση ετήσιου μορφωτικού προγράμματος Ψυχολογίας-Κοινωνιολογίας.

Το  μορφωτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στο Δήμο Μουζακίου το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο δημότη πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του, τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές του σε  διαχρονικά  θέματα και ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά του.

Το Πρόγραμμα «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο» εντάσσεται στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση του πολίτη με παροχή ποιοτικής και έγκριτης  γνώσης, ενώ βασίζεται  στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως την 31η Οκτωβρίου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972849847,  6978183828  , www.koinonikopanem.com

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε Ζαΐμι και Καλλιφώνι την Παρασκευή 6/10 ο Δήμαρχος Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση-συζήτηση για την αξιολόγηση στο Δημόσιο