Πολλές & ποικίλες οι επόμενες εκδηλώσεις Δήμου & ΔΕΤΑΚ


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008».

Θεατρικές παραστάσεις, συναντήσεις φιλαρμονικών και με τη διεξαγωγή του μουσικού φεστιβάλ Παυσιλύπου, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας και της ΔΕΤΑΚ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008».

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου, ξεκινά το 6ο Φεστιβάλ Παυσιλύπου με την εμφάνιση της Καρδιτσιώτισσας τραγουδίστριας Μαρίας Εγγλέζου και τη συνοδεία Καρδιτσιωτών μουσικών.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου, δεύτερη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, θα εμφανιστούν στις 9:30 στο Παυσίλυπο, δυο πολύ καταξιωμένοι συμπολίτες μας καλλιτέχνες. Ο Λάμπρος Καρελάς και ο Ηλίας Μακρής σε μια μοναδική βραδιά, γεμάτη γνήσια ακούσματα της ελληνικής μουσικής (η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό).

Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου κεντρική πλατεία Καρδίτσας: εμφάνιση της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας, υπό τη δ/νση του αρχιμουσικού της Νικόλαου Μπανιά.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου υπαίθριο θέατρο Μητρόπολης: θεατρική παράσταση « Ο Ταρτούφος» του Μολιέρου, με τους Θύμιο Καρακατσάνη και Κώστα Βουτσά.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου πλατεία Λάππα: εμφάνιση των Φιλαρμονικών του Δήμου Καρδίτσας υπό τη δ/νση του αρχιμουσικού της Νικόλαου Μπανιά και της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλαμά, υπό τη δ/νση του αρχιμουσικού της Ευάγγελου Πέτρου.

Η επόμενη μεγάλη και τελευταία θεατρική παράσταση του φετινού καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο Μητρόπολης.

Η γνωστή και αγαπητή σε όλους τους Καρδιτσιώτες Κάρμεν Ρουγγέρη με την παράστασή της «Ο Ρομπέν των δασών», θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους θεατρόφιλους σε άλλες εποχές με τη μοναδικότητα που μόνο εκείνη ξέρει και προσφέρει τόσα χρόνια στο ευρύ κοινό και ειδικότερα με σεβασμό στους μικρούς θεατές.

Να σημειωθεί τέλος ότι εισιτήρια για τις παραστάσεις «Ο Ταρτούφος» και «Ο Ρομπέν των δασών», προπωλούνται καθημερινά στο βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ.

Μέγας χορηγός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008» είναι η VODAFONE.

Προηγούμενο άρθρο «Κείμενα για την ιστορία της Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο Εγκαινιάστηκε το νέο Δημαρχείο του Δ. Πλαστήρα στο Μορφοβούνι