Πραγματικοί οι χαρακτήρες του έργου I love karditsa


  Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες πριν την προβολή της ταινίας ο Δήμαρχος Καρδίτσας Δ.Βερίλλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ κ. Ξυδιάς, ο ηθοποιός Δημήτρης Ιατρόπουλος, και ο εκπρόσωπος της ODEON κ. Αποστόλου. Αφού απηύθυναν όλοι τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο 2010.

Ο κ. Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στην πολύ καλή γνώση που έχει της Καρδίτσας λόγω της καταγωγής της γυναίκας του Μαρίας Εγγλέζου. Δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται εδώ και είχε την ευκαιρία να δει και συγγενείς τους, έδωσε τα εύσημα στον σκηνοθέτη κ. Μαρκίδη και την ODEON και τόνισε ότι η ταινία αναπαριστά  το  χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό που έχει η Καρδίτσα Τέλος δήλωσε τη χαρά του να τον επιλέξουν σε μια τόσο σημαντική ταινία.

Ο εκπρόσωπος της ODEON δήλωσε ότι έχει καταγωγή από εδώ, η ταινία τον άγγιξε πάρα πολύ, ότι όλη η δύναμή της είναι ο τίτλος της, το όνομα Καρδίτσα με τη θετική έννοια του όρου. Πιστεύει ότι η ταινία θα πάει πολύ καλά και χαίρεται και ο ίδιος που βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Σε ερώτηση της Γνώμης αν οι χαρακτήρες του έργου είναι πραγματικοί, δήλωσαν ότι είναι και ότι το έργο γυρίστηκε στη Σέκλιζα και στην Αθήνα.

Προηγούμενο άρθρο ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
Επόμενο άρθρο Θα απολογηθούν στους Θεσσαλούς