Πρωτοσέλιδο

Προσλήψεις υδρονομέων στον Δήμο Σοφάδων


Την πρόσληψη 9 υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο προκήρυξε ο Δήμος Σοφάδων. Οι αιτήσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Οι θέσεις των υδρονομέων αφορούν τις ακόλουθες περιοχές:

Α. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια των Τ.Κ. Πασχαλίτσας και Γεφυρίων ένα άτομο, με συνολική αμοιβή της περιόδου 2.535,00€ ήτοι 633,75€ το μήνα.

Β. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια των Τ.Κ. Φίλιας, Μαυραχάδων, Καππαδοκικού και Αγ. Βησσαρίου ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 975,00€ ήτοι 243,75€ το μήνα.

Γ. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια των Τ.Κ. Μασχολουρίου, Ανωγείου και Σοφάδων ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 975,00€ ήτοι 243,75€ το μήνα.

Δ. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια των Τ.Κ. Αγ. Παρασκευής, Αμπέλου, Μελισσοχωρίου και Δασοχωρίου ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 975,00€ ήτοι 243,75€ το μήνα.

Ε. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια της Τ.Κ. Ματαράγκας δύο άτομα, με συνολική αμοιβή και των δύο 3.900,00€, στις ακόλουθες τοποθεσίες:

  1. Για το αγρόκτημα θέση «Κουνιάρικα» Ματαράγκαςμε συνολική αμοιβή 1.950,00€ ήτοι 487,50€ το μήνα.
  2. Για τα αγροκτήματα στις θέσεις «Μύλος» & «Άγιος Ανδρέας» Ματαράγκαςμε συνολική αμοιβή 1.950,00€ ήτοι 487,50€ το μήνα.

ΣΤ. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια Τ.Κ. Κυψέλης ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 1.950,00€ ήτοι 487,50€ το μήνα.

Ζ. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια της Τ.Κ. Ερμητσίου ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 3.120,00€ ήτοι 780,00€ το μήνα.

Η. Για τα αρδευτικά αντλιοστάσια της Τ.K. Πύργου Κιερίου ένα άτομο με συνολική αμοιβή της περιόδου 1.365,00€ ήτοι 341,25€ το μήνα.

Έργο του υδρονομέα θα είναι :

– Καταγραφή των αρδευτικών κτημάτων και παράδοση στο Δήμο ονομαστικής κατάστασης αυτών, υπογεγραμμένη από τους αρδευτές.

– Επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και διανομή σύμφωνα με τον κανονισμό άρδευσης. Όταν δεν υπάρχει κανονισμός, σύμφωνα με τα έθιμα και την καθορισμένη σειρά άρδευσης.

– Επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχέτευσης των αρδευτικών υδάτων και επιτήρηση της ροής αυτών στα αρδευτικά κανάλια μέχρι τα αρδευόμενα κτήματα.

– Φύλαξη και προστασία όλων των αρδευτικών έργων και επιμέλεια της συντήρησης αυτών.

– Έλεγχος της εφαρμογής των διατάξεων που αφορούν τη διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή τη συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και την υγιεινή των υδάτων.

– Βεβαίωση και καταγγελία των παραβατών των παραπάνω διατάξεων.

– Άμεση γνωστοποίηση στο αρμόδιο αγροφύλακα κάθε αγροτικού αδικήματος που υπέπεσε στην αντίληψή του.

– Εφοδιασμός με πετρέλαιο κίνησης και λιπαντικών όλων των αντλητικών συγκροτημάτων και ότι προβλέπεται από το Νόμο της Φωροφυλακής.

– Έλεγχο και παρακολούθηση του αρδευτικού δικτύου, των αντλιοστασίων, μηχανικών και ηλεκτρικών ο οποίος θα γίνεται ολόκληρο το εικοσιτετράωρο και τις αργίες.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  1. Αίτηση (Στην οποία να δηλώνεται το αρδευτικό αντλιοστάσιο στο οποίο επιθυμούν να προσληφθούν, να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΥΜ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ)  – (Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μόνο μια αίτηση).
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  4. Πιστοποιητικό γέννησης από τον Δήμαρχο περί εγγραφής του στα Μητρώα Αρρένων.
  5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Υπηρεσιακή Αυτεπάγγελτη αναζήτηση).
  6. Να γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή (Προσκόμιση τίτλου-πιστοποιητικού σπουδών).
  7. Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις είτε να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές (Προσκόμιση πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης).
  8. Υπεύθυνη Δήλωση ότι (οι ενδιαφερόμενοι) δεν εμπίπτουν στον περιορισμό των 24 μηνών ανώτατης συνολικής διάρκειας απασχόλησης ως υδρονομείς άρδευσης στον ίδιο φορέα άρθρο 6 παρ. 2 του Π.Δ. 164/2004 (Παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας).
  9. Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ (πρώτος δικαιούχος)-(Υωτοτυπία Βιβλιαρίου).Υποβολή αιτήσεων

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Σοφάδων (Δ/νση: Κιερίου 49, 2ος όροφος Δημοτικού Κατ/τος, αριθμ. τηλ: 2443 3 53213 – 2443 3 53212) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων το Δημοτικού Καταστήματος, ήτοι από Τετάρτη 29.03.2017 έως και Παρασκευή 07.04.2017.

     

Προηγούμενο άρθρο Σωτήρης Κουλοκτσής (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας): Η υγεία έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κρίση
Επόμενο άρθρο Επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της Καρδίτσας