Ειδήσεις

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το ΤΕΙ Θεσσαλίας


Στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του TEI Θεσσαλίας με τίτλο «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές για το Α.Ε. 2018-2019 να υποβάλουν στη Γραμματεία του ΠΜΣ τα παρακάτω:

 

  1. Έντυπο δήλωσης μελλοντικής συμμετοχής στο ΠΜΣ υπό την αίρεση της έκδοσης της νέας Υπουργικής Απόφασης για τη διενέργεια του προγράμματος (το έντυπο χορηγείται από τη Γραμματεία του ΠΜΣ και είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ:  http://eduma.teilar.gr/aithsh/

 

Στο ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Παιδαγωγικών Τμημάτων και άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου (Τμημάτων Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εν ενεργεία καθώς και σε μελλοντικούς εκπαιδευτικούς και σε στελέχη της εκπαιδευτικής διοίκησης, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, της ημεδαπής και της αλλοδαπής, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην οργάνωση και διοίκηση σχολείων. Ο προβλεπόμενος αριθμός των εισακτέων κατ’ σε σαράντα πέντε (45) άτομα κατ’ έτος.

Η Επιτροπή επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών συνεκτιμά το Βαθμό πτυχίου, την Αποδεδειγμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας Προϋπηρεσία στο αντικείμενο, την Αποδεδειγμένη γνώση του αντικειμένου, τη Βαθμολογία στα μαθήματα που είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ, τη Συνέντευξη και τα Λοιπά προσόντα (γνώση Η/Υ, δημοσιεύσεις, γνώση άλλης ξένης γλώσσας, άλλη προϋπηρεσία  κλπ)

Η υποβολή του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής θα πραγματοποιείται από την 19η Ιουνίου 2018 έως την 5η Ιουλίου 2018 στη Γραμματεία του ΠΜΣ.

H έναρξη των μαθημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Με στενή συνεργασία φτιάχνουμε παντού μια πόλη που μαθαίνει
Επόμενο άρθρο Δημογραφικό: Προλαβαίνουμε ή είναι ήδη αργά; - Του Γ. Τσιτσιμπή