Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης της χιονοδρομικής πίστας Καραμανώλη


 Μετά από παρότρυνση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κου Β. Τσιάκου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη και Ορέστης Ψαχούλας, επισκέφτηκαν το χώρο της χιονοδρομικής πίστας Καραμανώλη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

 Οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι αφού ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών (τοποθέτηση σύγχρονου lift, διαμόρφωση πίστας κ.α.), τόνισαν σε δηλώσεις τους, την σπουδαιότητα του έργου για τη Καρδίτσα και τη Θεσσαλία.

Ειδικότερα υπογράμμισαν: «Μετά τη διαμόρφωση νέας πίστας μήκους 300 m  και την τοποθέτηση lift τελευταίου τύπου, η Θεσσαλία αποκτά το τρίτο χιονοδρομικό κέντρο – έστω και μικρό σε πρώτη φάση – σε μια τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ταυτόχρονα τις ομορφιές του βουνού και της λίμνης.

Ένα έργο που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει εφαλτήριο για ποικίλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σαν στόχο έχουν την συνέχιση των προσπαθειών ώστε το χιονοδρομικό κέντρο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ, να καθιερωθεί σαν ένας δημοφιλής χειμερινός προορισμός και να αποτελέσει πόλο έλξης και επιλογής πολλών επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι, ώστε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθρο Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Η αγροτική παραγωγή κινδυνεύει να χαθεί με ευθύνη της ΔΕΗ»
Επόμενο άρθρο Κατά πλειοψηφία ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου - Με σοβαρές αντιρρήσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης