Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο εμπορικός σύλλογος Μουζακίου


     Σε κατάσταση έκτατης ανάγκης έχει βρεθεί η περιοχή του Μουζακίου και της Αργιθέας  του Ν. Καρδίτσας το τελευταίο διάστημα.

 Δυσαρέσκεια, αναστάτωση, οργή και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τους λόγους για την τεράστια υποβάθμιση της περιοχή τους.

Ερωτηματικά δημιουργούνται για τα κριτήρια επιλογής για το κλείσιμο της εφορίας , το κλείσιμο του ΙΚΑ και τέλος την μεγάλη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου.

Με επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου προς το Δήμο Μουζακίου και προς όλους τους Βουλευτές του Νομού μας, καλούμε το Δήμο να οργανώσει Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την άμεση άρση των αδικιών που χωρίς να αξιολογήσουν τα κριτήρια αποφασίζουν και διατάσουν οι Υπουργοί  για την περιοχή Μουζακίου – Αργιθέας.

Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού, εκτός από ερωτήσεις να αντιδρούν ουσιαστικά στα ψηφίσματα των συναδέλφων τους και των υπουργών και να είναι πρωτοστάτες στις συναντήσεις στα υπουργεία με την επιτροπή που θα συσταθεί.

 Ο Εμπορικός  Σύλλογος Μουζακίου επισημαίνει στους Αντιπροσώπους  του κοινοβουλίου της περιοχής μας, ότι ο Έλληνας δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν τυποποιείται όπως επιβάλουν τα συμφέροντα του Δ.Ν.Τ.. Είναι ζήτημα ημερών η υπερχείλιση του θυμού και της οργής του κόσμου.

                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                 ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ  ΗΛΙΑΣ   

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Είναι ανάγκη για τον τόπο μας να αναπτύξουμε τον εναλλακτικό τουρισμό που θα αναδείξει το ιδιαίτερο και αυθεντικό πρόσωπο του Νομού μας, προς όφελος της αειφορίας»
Επόμενο άρθρο ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ