Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Τριτέκνων της Καρδίτσας – Στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης


Μετά την αμείλικτη   επίθεση που δέχεται καθημερινά η Ελληνική κοινωνία και κυρίως οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οι πολυμελείς οικογένειες από τους κυβερνώντες λόγω των βάρβαρων αντικοινωνικών, αντιδημογραφικών, αντισυνταγματικών και  αντιοικογενειακών μέτρων  όπως:

Περικοπές  ή  Καταργήσεις   των κοινωνικών επιδομάτων.

Κατάργηση του αφορολόγητου και Φορολόγηση των παιδιών τους ως τεκμήριο.

Κατάργηση των Μεταγραφών, και των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών.

Μειώσεις των  μισθών  και των   συντάξεων.

Επιβάλλονται  φόροι,  φόροι,  φόροι.

Όλα αυτά τα  μέτρα  εναντίον  των  πολυμελών  οικογενειών  απομυζούν την τελευταία ικμάδα αντοχής τους και κατακρημνίζουν  το μέλλον  της  Ελλάδας.

ΓΙΑ  ΤΟΥΣ   ΛΟΓΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ

Οι Τρίτεκνοι του Ν. Καρδίτσας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην  Πλατεία Ν. Πλαστήρα και ώρα 11.15 π.μ. .          Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής διαμαρτυρίας, που κήρυξε η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος και θα πραγματοποιήσουν όλοι οι κατά τόπους σύλλογοι την ίδια ημέρα και ώρα . Ο σύλλογος Τριτέκνων Καρδίτσας καλεί όλους τους Τρίτεκνους, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τις πολυμελείς οικογένειες να δώσουν το δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή γιατί ο αγώνας είναι κοινός. Είναι αγώνας επιβίωσης, είναι αγώνας για τα παιδιά τους , είναι αγώνας για την Ελλάδα που χάνεται.

 

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Την απλούστευση της διαδικασίας εξέτασης και την άμεση συγκρότηση των Υγειονομικών Επιτροπών από το ΚΕΠΑ προς όφελος των αιτούντων εξέταση ασθενών»