Συζήτησαν για τα προβλήματα τους


Με την παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας των Συλλόγων Υπαλλήλων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων κ. Κων/νου Ρέλια, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν.Α. Καρδίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεως του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Ο κ. Ρέλιας, σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της συνέλευσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου και κάλεσε όλους τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν ενεργά στην κινητοποίηση της 21ης Οκτωβρίου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η παρουσία μου έγινε ύστερα από το κάλεσμα της επιτροπής του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα θέματα που τους απασχολούν. Πρέπει να έχουμε δυναμική παρουσία στην απεργία της ερχόμενης Τρίτης 21 Οκτώβριου.

Τα κύρια αιτήματά μας είναι:

α.  Η άρση της οικονομικής ανισότητας

β. Η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση να λάβει υπόψη ότι εμείς οι υπάλληλοι θα μετατεθούμε για άλλη μία φορά. (Οι υπάλληλοι απολύονται και ξαναπροσλαμβάνονται)

γ. Όχι στις διαφοροποιήσεις των Κωδίκων. Όχι στην κατάργηση του Νομαρχιακού Κώδικα και η συμπερίληψή μας στους δημόσιους υπάλληλους. Πρέπει να ισχύσει ένας Κώδικας για όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους».

Προηγούμενο άρθρο Ετίμησαν το επίσκοπό τους
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Νομάρχη σε Φίλια, Μαυραχάδες & Καππαδοκικό