Συνάντηση του Δημάρχου με τον επιβλέποντα του Ε65


Συνάντηση με τον επιβλέποντα μηχανικό της κατασκευής του πεδινού τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε 65) κ. Θεόδωρο Βλαστάρη είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατασκευή και την επίβλεψη του σημαντικού αυτού έργου που ξεκίνησε τυπικά από τις 30 Μαρτίου με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εντός 66 μηνών.

Όπως ανέφερε ο κ. Βλαστάρης θα λειτουργήσει Γραφείο για την επίβλεψη του έργου στην Καρδίτσα, γεγονός που ικανοποιεί πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων.

Το αίτημα αυτό είχε θέσει και ο Δήμαρχος Καρδίτσας σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά και κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της αναδόχου κοινοπραξίας στην Αθήνα.

Ο κ. Βερίλλης διαβεβαίωσε τον κ. Βλαστάρη, ότι ο Δήμος Καρδίτσας θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη για την εκτέλεση και την επίβλεψη του έργου, το οποίο θεωρεί μείζονος σημασίας για την περιοχή μας, κάτι που έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει και σε δημόσιες παρεμβάσεις του υποστηρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια την αναγκαιότητά του.

Κοινή ήταν επίσης η εκτίμηση ότι η κατασκευή του έργου θα τονώσει σημαντικά την απασχόληση του ντόπιου εργατικού δυναμικού, με την πρόσληψη πολυάριθμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στο εργοτάξιο που θα λειτουργήσει στην περιοχή μας.

Προηγούμενο άρθρο Εγκαινιάστηκε το ΚΑΠΗ Καρδιτσομαγούλας
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στο Μουζάκι