Συναντήσεις με φορείς για το σχεδιασμό του LEADER


Στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (απόφαση 5069/10.06.08 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) για την υποβολή σχεδίων των τοπικών προγραμμάτων  στα πλαίσια του Άξονα 4: ‘’Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER” του Προγράμματος ‘’Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013” (ΠΑΑ) η Αναπτυξιακή Καρδίτσας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.) ξεκίνησε την διαδικασία διαμόρφωσης της πρότασης του Ν. Καρδίτσας.

Μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στις 02/07/2008 στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε, σήμερα (03/07/2008) ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. κος Παπαλός Κων/νος, ο Γενικός Διευθυντής κος Μπέλλης Βασίλειος και ο Συντονιστής της Ομάδας Σχεδιασμού του Προγράμματος κος Ντανοβασίλης Παναγιώτης επισκέφθηκαν διαδοχικά την ΤΕΔΚ, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, το Επιμελητήριο, την Ε.Α.Σ.Κ. και την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του κ. Νομάρχη και των Προέδρων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα και την ευκαιρία που δίνεται στους φορείς να συνδιαμορφώσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του νομού.

Κατά τις επισκέψεις προγραμματίσθηκε σειρά εκδηλώσεων ενημέρωσης και διαβούλευσης με τα μέλη του Ν.Σ., των Δ.Σ των φορέων και των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της περιοχής παρέμβασης.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Σιούφα με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Φιλίας Βραζιλίας – Ελλάδος
Επόμενο άρθρο Πλούσιο το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008» του Δήμου Καρδίτσας