Διαβούλευση για τo σχεδιασμό του LEADER


Τη Δευτέρα 7-7-2008 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Προάστιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση κοινωνικής διαβούλευσης που διοργάνωσε η ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., στο πλαίσιο πληροφόρησης και ενημέρωσης των Δημοτικών Συμβούλων των Δήμων Παμίσου και Σελλάνων και των κατοίκων της περιοχής, για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται αλλά και τη δυνατότητα της συμμετοχής τους στο σχεδιασμό του τοπικού προγράμματος LEADER για την 4η προγραμματική περίοδο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ κος Κωτσός, ο Δήμαρχος Παμίσου κος Παπακώστας, ο Δήμαρχος Σελλάνων κος Τσαπουρνής, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικός πληθυσμός, ενώ από την ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. ο Πρόεδρος κος Παπαλός, ο διευθύνων σύμβουλος κος Παπαγεωργίου και στελέχη της.

Την Τετάρτη 9-7-2008 ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. κος Παπαλός Κων/νος, ο Διευθυντής κος Μπέλλης Βασίλειος και ο συντονιστής της ομάδας σχεδιασμού του προγράμματος κος Ντανοβασίλης Παναγιώτης, παρευρέθησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας. Τα μέλη του Δ.Σ  ενημερώθηκαν για το σχεδιασμό του προγράμματος και κατέθεσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις .

Οι συναντήσεις κοινωνικής διαβούλευσης θα συνεχισθούν σύμφωνα με το παρακάτω αναλυτικό πρόγραμμα:

Ημερομηνία Ώρα Τόπος Φορείς
Πέμπτη 10/07/2008 7:00 μμ Μορφοβούνι(Λαογραφική Αίθουσα Αντώνης Σαμαράκης) Δήμος ΙτάμουΔήμος Νεβρόπολης ΑγράφωνΔήμος Πλαστήρα

και τοπικός πληθυσμός

Δευτέρα14/07/2008 7:30 μμ Καρδίτσα(ΑίθουσαΣυνεδριάσεων ΤΕΔΚ

1ος όροφος)

Δ.Σ. ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας
Τρίτη15/07/2008 8:00 μμ Καρδίτσα(ΑίθουσαΣυνεδριάσεων ΤΕΔΚ

1ος όροφος)

Δήμος ΚαρδίτσαςΔήμος ΜητρόποληςΔήμος Καλλιφωνίου

Δήμος Κάμπου

Δήμος Ιθώμης

και τοπικός πληθυσμός

Τετάρτη 16/07/2008 6:00 μμ Παλαμάς(Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) Δήμος ΠαλαμάΔήμος Φύλλουκαι τοπικός πληθυσμός
Πέμπτη 17/07/2008 8:00 μμ ΣοφάδεςΑίθουσα(Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) Δήμος ΣοφάδωνΔήμος ΤαμασίουΔήμος Άρνης

και τοπικός πληθυσμός

Τρίτη22/07/2008 7:30 μμ Καρδίτσα(ΑίθουσαΣυνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου) Ν.Σ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας

Να διευκρινιστεί ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση στον Παλαμά (για τους Δήμους Παλαμά και Φύλλου) θα γίνει την Τετάρτη 16/7/2008 και ώρα 6:00 μ.μ. αντί για 8:00 μ.μ.

Με τιμή

Παπαλός Κων/νος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Διαγράμμιση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για τις νέες κτηματογραφήσεις