Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας:Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες


Το αγροτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από την ΕΟΑΣΚ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, στις 5 Νοέμβρη, αποτελεί προσκλητήριο όχι μόνο για τους αγρότες αλλά και για όλο το λαό της περιοχής μας για  να δείξει την αλληλεγγύη και κυρίως  γιατί ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας που μας αφορά όλους. Ο αγώνας, για να παραμείνουν οι αγρότες στα χωράφια και τα χωριά τους, είναι κοινός με αυτόν των εργαζόμενων ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα, των συνταξιούχων για αξιοπρεπείς συντάξεις, των ανέργων για το δικαίωμα στη δουλειά, των νέων για μόρφωση και εργασία.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας» συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών και καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο να κηρύξουν στάση εργασίας τη μέρα του συλλαλητηρίου. Αντίστοιχα, οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Καρδίτσας, με αποφάσεις των συλλόγων τους, να κλείσουν τα καταστήματά τους και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Να πάρει το συλλαλητήριο παλλαϊκό χαρακτήρα, να πλημμυρίσει από κόσμο η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και το ίδιο και περισσότερο να επαναληφθεί μια βδομάδα αργότερα στην πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Για να ακουστεί πιο δυνατά το  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ. Για να συγκροτήσουμε ένα παλλαϊκό Μέτωπο Αντίστασης και αγώνα για την απόκρουση της λαίλαπας των μέτρων του τρίτου μνημονίου, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)-Αντιπολίτευσης(ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) που ψήφισαν τα μέτρα. Ενάντια σε ΕΕ και ΔΝΤ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 5/11 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12/11

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

 

ΤΟ  ΔΣ

Προηγούμενο άρθρο Καταλήψεων συνέχεια για τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα ΛΑΕ για μαζική συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο