Σύνδεση Σχολικών Κτηρίων Καρδίτσας με το δίκτυο φυσικού αερίου


Με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Βουλευτής του Νομού μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας φέρνει στη Βουλή το θέμα της αναγκαιότητας άμεσης σύνδεσης των Σχολικών Κτηρίων της πόλης μας με το δίκτυο φυσικού αερίου, σύμφωνα και με την σχετική επιστολή του Δημάρχου Καρδίτσας.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ       

Θέμα: Σύνδεση Σχολικών Κτηρίων της Καρδίτσας με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου

Κύριε Υπουργέ,

Η παροχή φυσικού αερίου στους οικιακούς καταναλωτές του Δήμου Καρδίτσας έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες.

Η αντικατάσταση της κατανάλωσης παραδοσιακών καυσίμων με φυσικό αέριο από τα Σχολικά κτήρια πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες, για προφανείς λόγους ευαισθησίας, περιβαλλοντικούς, αλλά και οικονομικούς.

Η επιθυμία για άμεση προτεραιότητα της σύνδεσης των Σχολικών και, στη συνέχεια όλων των δημοσίων, κτηρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου αποτελεί επιθυμία της πόλης της Καρδίτσας και εκφράζεται και από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Καρδίτσας.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Εάν θα ενεργήσει σύμφωνα με το καθολικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας, για να εντάξει άμεσα στις δράσεις της νέας προγραμματικής περιόδου τη σύνδεση των Σχολικών κτηρίων της πόλης της Καρδίτσας με το δίκτυο φυσικού αερίου κατά προτεραιότητα.»

Προηγούμενο άρθρο Επιστροφή στα ουσιώδη της πολιτικής. Στην πραγματική ζωή & τα προβλήματά της.
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη μαθητών 1ου & 2ου Γυμνασίου Σοφάδων στην Νομαρχία