Ειδήσεις

Το ΓΕΛ Προαστίου Καρδίτσας ενημέρωσε για το Erasmus


Το ΓΕΛ Προαστίου Καρδίτσας έκανε ενημέρωση & διάχυση στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Προαστίου χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία πανω στην εκπαιδευτική διαδικασία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά ως αποτέλεσμα της συμμετοχής του Σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ E-saved (European Schools Adding Variables Electronically and Digitally).
Αρχικά έγινε μια εισαγωγή για το Πρόγραμμα και μετά παρουσιάστηκαν τα σχετικά θέματα που είχαν επιλεγεί:
α)”Τα πνευματικά δικαιώματα”.
Εφαρμόσαμε λογισμικόπαρουσίασηςκαι το ψηφιακό εργαλείο Kahoot.
β) ” Το Ταλίν της Εσθονίας”.
Πληροφορίες για την πόλη όπου έγινε η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Προαστίου.
γ)  “Λαογραφία & Τεχνολογία: ο Μύθος του Γκιώνη”
Τον μύθο μάς τον παραχώρησε ο Ερευνητής και Λαογράφος της περιοχής μας κ. Μπάμπης Τσιχτής και τον ευχαριστούμε για αυτό.
Πριν και μετά την παρουσίαση του μύθου στην καραγκούνικη διάλεκτο με εργαλείο παρουσίασης έγινε εφαρμογή των ψηφιακών εκπαιδευτικών εργαλείων Plickers&Kahoot.
Σ ολη αυτή την ενημέρωση πήραν μέρος εθελοντικά και μαθητές & ευχαριστούμε για τη βοήθεια τούς: Αλεξανδρή Γιώργο και Μπύρο Θέμη.
Επίσης ευχαριστούμε το Διευθυντή και το σύλλογο διαδασκόντων του Γυμνασίου Προαστίου για την συμμετοχή, συνεργασία και ανατροφοδότηση στην όλη παρουσίαση
Παρουσίασαν οι καθηγητές του Σχολείου μαςκαι μέλη της παιδαγωγικής ομάδας: ΒλάστοςΑιμ. , Ταμπακος Κ., Μπεχράκη Φ., Κρικώνη Α. και Ηλιαδης Α.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αυτό είναι το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Η ώρα της 2ης κάλπης για 122.348 Καρδιτσιώτες