Το ΚΑΠΗ Παλαμά τίμησε τον ήρωα της μάζης Ραβινέ


Το ΚΑΠΗ ΠΑΛΑΜΑ πραγματοποίησε εκδρομή στη Μακεδονία, επισκέφθηκε το Δήμο Αξιούπολης στο Ν. Κιλκίς και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της μάχης Ραβινέ που έγινε το 1917 με επικεφαλής το Στρατηγό Γρηγόριο Γουλιανό.

Απελευθερώθηκε τότε το καλά οχυρωμένο και κατεχόμενο από τους Γερμανοβουλγάρους ύψωμα Ραβινέ το οποίο βρίσκεται κοντά στη Γευγελή της Μακεδονίας.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ ΠΑΛΑΜΑ τίμησαν με την παρουσία τους τον ήρωα Γρηγόριο Γουλιανό, το άξιο τέκνο του Δήμου Παλαμά. Ο Δήμος Παλαμά, τιμώντας τον ήρωα της μάχης Ραβινέ, έχει την προτομή του Γρηγορίου Γουλιανού στην κεντρική πλατεία της πόλης και ονομασία οδού «Ραβινέ» στην έδρα του Δήμου.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ που πραγματοποίησαν αυτή την εκδρομή συνοδεύονταν από τους διοικητικούς συμβούλους κ.κ. Κατσάνα Βασίλειο, Ξένο Ιωάννη, Ντίνα Σπυρίδωνα, Βασδέκα Ευαγγελία και αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους στη Δήμαρχο Αξιούπολης κα Σόνια Συμεωνίδου για την ξενάγηση στο ύψωμα Ραβινέ και για την άριστη φιλοξενία τους.

Προηγούμενο άρθρο «Οδικό χάρτη» κάθαρσης με ορίζοντα εκλογές πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου
Επόμενο άρθρο «Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ... στο Παυσίλιπο!»