10ος Ποδηλατικός Δρόμος στο Τ.Δ. Παλαιοκκλησίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 10ος Ποδηλατικός Δρόμος που διοργάνωσε την Κυριακή το Τοπικό Συμβούλιο του Τ.Δ. Παλαιοκκλησίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης Δήμου Καρδίτσας.

Στον αγώνα συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι του Τοπικού Διαμερίσματος Παλαιοκκλησίου με το ποδήλατό τους, καθώς επίσης και δημότες του Δήμου Καρδίτσας, στην πλειοψηφία τους παιδιά.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα έγιναν στην Κεντρική Πλατεία Παλαιοκκλησίου. Το μήκος της διαδρομής ήταν περίπου 9 χλμ και η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν η εξής:

Κεντρική Πλατεία – έξοδος προς Καρδίτσα δια της οδού Αγίου Δημητρίου – στροφή αριστερά προς  Μουζάκι – στροφή αριστερά προς Φράγκο – επιστροφή από Φράγκο στην Κεντρική Πλατεία μέσω Παλαιοκκλησίου.

Στους τρεις πρώτους τερματίσαντες που διαμένουν ή κατάγονται από το Τ.Δ. Παλαιοκκλησίου απονεμήθηκαν κύπελλα από το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλη, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης κ. Σωτ. Αντωνίου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Παν. Παπαθανασίου.

Επίσης μετά τη λήξη του αγώνα κληρώθηκαν 5 ποδήλατα για όλους τους συμμετέχοντες δημότες του Δήμου Καρδίτσας και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Παλαιοκκλησίου ευχαριστούν τους δημότες που έλαβαν μέρος στον 10ο ποδηλατικό δρόμο και συνέβαλαν στην επιτυχία του, καθώς επίσης και την Τροχαία Καρδίτσας που φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή του.

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων
Επόμενο άρθρο Ο Πολιτιστικός Οδηγός της ΔΕΤΑΚ