24ωρη απεργία αποφάσισε το Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ


 Το Δ.Σ. της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας της ΠΕΤ-ΟΤΕ συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, και αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της 5 Οκτώβρη 2011 που αποφάσισε η ΓΣΕΕ για τις ΔΕΚΟ και τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Προηγήθηκε συγκέντρωση των εργαζομένων του Τεχνικού Τμήματος Καρδίτσας όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις για όλους τους εργαζόμενους αλλά και οι τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ.

Το κλείσιμο καταστημάτων από τη Διοίκηση του ΟΤΕ, οι  ‘’οικειοθελείς απολύσεις”, το σπαστό ωράριο, η μισθωτή εφεδρεία, οι επερχόμενες απολύσεις και το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων δεν αντιμετωπίζονται με μια τρίωρη στάση. Όπως λέει και η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της ‘’οι άνθρωποι έχουν υπερβεί την κόκκινη γραμμή”. Πρέπει και εμείς να υπερβούμε τον εαυτό μας και να αντιδράσουμε συλλογικά σε λογικές υποχώρησης και συμβιβασμού.

Συνάδελφοι του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Ο προβληματισμός όλων των συναδέλφων είναι έντονος. Πιστεύουμε ότι με την απόφασή σας για τρίωρη στάση, κάνατε και υποστολή της σημαίας του αγώνα.

       Εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να υπερασπίζουμε τα δικαιώματά μας. Αυτές τις κατακτήσεις που κάποιοι πριν από εμάς πάλεψαν δεκαετίες για να τις κερδίσουν, εμείς θα αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ότι απέμεινε από την επιδρομή της κυβερνητικής λαίλαπας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που την στηρίζουν.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ !

Για την Τοπική Διοίκηση

                 Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

                Β. Ταγκούλης                                                  Β. Κρανιάς

Προηγούμενο άρθρο Μ. Θεοχάρη: Ώρα ευθύνης για όλους μας
Επόμενο άρθρο Εκδηλώσεις ΛΔ΄ Ε.Π.Κ.Α.: «Φωνές νερού μυριάδες» - Περιβάλλον και Πολιτισμός 2011