Ειδήσεις

3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα, αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Διαμαντή


Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιεί την 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα, αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου ποιητή, μουσικού και φίλου Χρήστου Διαμαντή (1987-2021). Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 5/11/2022 στις 17:00 στο πολιτιστικό κέντρο Φυλακτής. Ποιητές θα παρουσιάσουν το έργο του με ανάγνωση ποιημάτων του (ζωντανά και βιντεοσκοπημένα), συνοδεία ζωντανής μουσικής που είχε συνθέσει ο ίδιος.

Προς τιμήν αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη θα γίνει ονοματοδοσία του Πολιτιστικού κέντρου Φυλακτής σε «Εστία Πολιτισμού Χρήστος Διαμαντής»και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα,  το κοινό θα καλωσορίσει ο Δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος και ο  εκπρόσωπος του Συλλόγου Φυλακτής Βασίλης Ελευθερίου.

Για το μουσικό του έργο θα γίνει αναφορά από τονΚολοβόΒασίλη και για το ποιητικό του από το Ντανόπουλο Δημήτρη. Επίσης, για το έργο του θα μιλήσει και ο συγγραφέας Τριαρίδης Θανάσης.

Θα διαβάσουν ποιήματά του οι:

Καρφή Σταυρούλα, Κολτσίδας Χρήστος, Νάνος Παναγιώτης, Ντελής Βαγγέλης, Μπαρτζιώκας Ηλίας, Μπριάνας Βαγγέλης, Παραδεισανού Ειρήνη, Σύρμος Αχιλλέας, Τριαρίδης Θανάσης , Τριανταφύλλου Βίκυ, Τσιώλη Αφροδίτη.

Μουσικοί: Ζαχαρτζής Μιχάλης, Κολοβός Βασίλης, Παλαπέλας Ηλίας,Σαφαρή Χαρούλα, Φαλάρας Βασίλης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

Προηγούμενο άρθρο 7η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού – Αυτή την Παρασκευή 4/11, και ώρα 21:30, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Την Τετάρτη στις 9 Νοέμβρη βάζουμε τις δικές μας ανάγκες μπροστά