Ειδήσεις

Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική, Θεόνη και Act For Karditsa σκοράρουν στην αλληλεγγύη!


Ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στέλνουν ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και η ΜΚΟ Act For Karditsa, αναλαμβάνοντας κοινή δράση για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της περιοχής μας από την κακοκαιρία «Daniel».

Το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Act for Karditsa και η ομάδα μας ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που ακόμη και σήμερα δοκιμάζονται.

Στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο, ο οποίος σηματοδοτεί την επιστροφή του Α.Σ.Κ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και μπροστά στο φίλαθλο κοινό του έπειτα από επτάμισι μήνες, οι πόντοι που σημειώνει η ομάδα μας δε μετράνε μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ως συνδρομή προς τους πληγέντες.

Κάθε πόντος μετατρέπεται σε οικονομική βοήθεια για τους πληγέντες της περιοχής μας, καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ για κάθε πόντο που θα σκοράρει η ομάδα μας θα προσφέρει 25 ευρώ, και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί στη δράση Act For Karditsa υπέρ των πληγέντων.

Το ματς με το Λαύριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. κι εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της StoiximanBasketLeague. Μετά και τη δική μας σκληρή δοκιμασία από τις καταστροφές στο κλειστό γυμναστήριο, η ώρα της επιστροφής στο «σπίτι» μας δε θα μπορούσε να μην αφιερωθεί στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Σε αυτό το παιχνίδι, κάθε πόντος μετράει διαφορετικά! Οφείλουμε μέσα από τον αθλητισμό και την εξωστρέφεια, να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, μοιράζοντας παράλληλα χαρά και υπερηφάνεια.

Προηγούμενο άρθρο Από 1,38 έως 1,40 η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση με τον βουλευτή Τέλη Σπάνια είχαν οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Παλαμά και Ιτέας