Ειδήσεις

Ανθρωπιστική Βοήθεια στον Δήμο Παλαμά Ν. Καρδίτσας


Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας “Ο Καραϊσκάκης” συγκέντρωσε, είδη πρώτης ανάγκης . Είναι μια από τις δράσεις μας αυτών των ημερών που προέκυψε μετά από την έκκληση της προέδρου κ.Χρύσα Μάστορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ανθρώπους –μέλη και φίλους που με αγάπη πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την συγκέντρωση και προσφορά υλικών αγαθών :

-τις οικογένειες του Συλλόγου μας

-τον Σύλλογο Γυναικών Μεξιατών Ν. Φθιώτιδας

-τους Απόφοιτους μαθητές του ΣΔΕ Φθιώτιδας

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας για τον χώρο φιλοξενίας των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν.

Τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν το Σάββατο  16/09/2023 στην Πρόεδρο του Λαογραφικού &Αθλητικού Κέντρου Παλαμά “Δρώμενα” κ. Τζέλα Σοφία  που μας ευχαρίστησε για την στήριξη που προσφέραμε .

Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Γερασόπουλο για την ασφαλή οδήγηση του στην μετακίνηση υλικών αγαθών, καθώς και τον κ. Άμαν Σίνγκ (Aman Singh)για την πολύτιμη βοήθειά του .

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθ/δας «Ο Καραϊσκάκης» θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μαζί κι έναν έναν προσωπικά για την ευγενική σας προσφορά .

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Α.Σ.Κ. είναι παρών και δίπλα στην κοινωνία μας που δοκιμάζεται
Επόμενο άρθρο Τα μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας σε συνεχή επιχειρησιακή ετοιμότητα