Ειδήσεις

Απόλλων Καρδίτσας: Επέστρεψε σπίτι του ο Παπαστολόπουλος!


Ο Απόλλων Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Παπαστολόπουλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Η επιστροφή του Νίκου στον Απόλλωνα ήταν αμοιβαία επιθυμία τόσο του αθλητή όσο και της ομάδας, αλλά και προτεραιότητα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ο ύψους 1,85μ. φόργουορντ ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Απόλλωνα και σε ηλικία 14 ετών μεταπήδησε στον Α.Σ. Καρδίτσας όπου παρέμεινε για μία διετία (2012-14). Με τον Α.Σ.Κ. αγωνίστηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ και κατέκτησε το πρωτάθλημα-άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ της περιόδου 2013-14.

Την περίοδο 2014-15 επέστρεψε στον Απόλλωνα και το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, ενώ ακολούθησε μία τριετία στον Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητές Πεύκων στη Θεσσαλονίκη, όπου παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Ο επαναπατρισμός του στην Καρδίτσα συνοδεύτηκε από την τρίτη θητεία του στον Απόλλωνα, στον οποίο αγωνίστηκε την τριετία 2018-21, σε επίπεδο Α2 ΕΣΚΑΘ με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι εμφανίσεις του με το νυν προπονητή της ομάδας, Σπύρο Παππά τον οδήγησαν στο άλμα της μπασκετικής του διαδρομής, καθώς μεταπήδησε στην Αναγέννηση, με την οποία αγωνίστηκε τη διετία 2021-23 στη Β’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Νίκο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Ν. Καρδίτσας για την Παλαιστίνη
Επόμενο άρθρο Εκλογές Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 5 Νοεμβρίου