Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Σκληρή … η καθημερινότητα του Μουζακίου


Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Με ανησυχία, απογοήτευση και θλίψη παρακολουθούμε και καταγράφουμε τη μελαγχολική, σκληρή, αμείλικτη, απαιτητική και απαξιωτική για τους Πολίτες ζωή στην πόλη μας, ένα μήνα περίπου μετά τους«Daniel-Elias» και τρία και πλέον χρόνια από τότε που μας χτύπησε ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός.

Δυστυχώς και μέχρι σήμερα στον τόπο μας οι μόνοι δείκτες οι οποίοι βαδίζουν συνεχώς αυξανόμενοι είναι οι απευθείας αναθέσεις, ο εφησυχασμός των αρμοδίων, η απραξία, η απραγία, η αδράνεια, η αδιαφορία και η επικινδυνότητα από τις θεομηνίες και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία,προφανώς λόγω της ανεξέλεγκτης και αυθαίρετης εγκατάστασης νέων κεραιών 5G στην κωμόπολη του Μουζακίου.

Είναι απαράδεκτο για τους αρμόδιους (αν και ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ!) να μην έχει μελετηθεί, σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί ο καθαρισμός του «Βουλωμένου ρέματος Παλαιοχωρίτης» και των φρεατίων του και στα δύο δίκτυα, καθώς επίσης και τυχόν αστοχία μελετών-έργων, τυχόν κακοτεχνίες σε στηθαία ασφαλείας και τοιχία αντιστήριξης στο δυτικό και ανατολικό πρανές του Παμίσου.

Φοβούνται πλέον οι Μουζακιώτες τη Βροχή! Γιατί αντιλαμβάνονται ότι, οι αρμόδιοι! δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα από το φονικό πέρασμα των θεομηνιών! του «Βουλωμένου  ρέματος Παλαιοχωρίτης» που έπνιξε το Μουζάκι και τον απροστάτευτο Πάμισο Ποταμό που έριξεστην κοίτη! το 2020 το Κ. Υγείας Μουζακίου! και το 2023 το Ιδιωτικό Γυμναστήριο!

Αντί για έργα υποδομής! (Εκατόν Πενήντα μέτρα Αντιπλημμυρικό! και έναναπλό καθαρισμό φρεατίων και δικτύων ρέματος Παλαιοχωρίτη), Εν τούτοις αυτοί! Τέσσερα (4) Χρόνιακατασκεύαζαν έργα βιτρίνας! με Πεζοδρόμια Πολυτελείας!δήθεν ασφαλτοστρώσεις! κ.α.

Υποβαθμίστηκε ανεπίστρεπτα η ζωή και οι αισθητικές αξίες στην κωμόποληΜουζακίου με

σοβαρότατες επιπτώσεις στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία και στη σωματική μας ακεραιότητα.

Είναι τραγικό και ψυχικά ακατόρθωτο οι Μουζακιώτες να αναζητούν όνειρα! και ελπίδες! στα γκρεμισμένα! παρόχθια του Παμίσου και στα πλημμυρισμένα! σπίτια από τον Παλαιοχωρίτη.

Ένα καθηλωτικό κοινωνικό δράμαείναι πλέον η καθημερινότητα στην Κωμόπολη Μουζακίου.

«Όπου κι αν κοιτάξεις! Αν βλέπεις! Αυτή η Πόλη σε Πληγώνει!»

 

Γράφει ο Αστέριος Γ. Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Είμαστε πλέον έτοιμοι. Πολιτικά, ψυχολογικά, ηθικά και πνευματικά - Άρθρο του Γιάννη Γεννάδιου, Υποψηφίου Δημάρχου του δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΔΕΠΑ Υποδομών (Όμιλος Italgas): Ολοκληρώθηκε η εταιρική αναδιοργάνωση στην Ελλάδα