Ειδήσεις

Χρόνια Πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας από τα παιδάκια των Κατηχητικών


Ημέρα γιορτινή, ημέρα χαράς για την πόλη της Καρδίτσας την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ημέρα που εόρτασε τα ονομαστήρια του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος. Αγαπημένος επίσκοπος όλων των ανθρώπων και ιδιαιτέρως των παιδιών που τρέφουν αισθήματα σεβασμού και πολλής αγάπης για τον αγαπημένο τους Μητροπολίτη.

Δεν θα μπορούσαν μια τέτοια ημέρα να απουσιάζουν και έτσι με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, τα παιδάκια των κατηχητικών του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κων/νου και Ελένης, της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας,  έσπευσαν με τις κατηχήτριές τους και τους γονείς τους να ευχηθούν στον Μητροπολίτη τους με πολύ αγάπη και ένα τριαντάφυλλο στο χέρι.

Χρόνια πολλά Σεβασμιώτατε σας αγαπάμε πολύ του είπανε και το εννοούσανε γιατί είναι πάντα δίπλα τους με τις προσευχές του και την αγάπη του. Έδωσαν έτσι με τον δικό τους τρόπο μια χαρούμενη νότα την εορταστική αυτή ημέρα, στον Μητροπολίτη μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συγκινημένος από αυτή την ευχάριστη επίσκεψη των παιδιών για να του ευχηθούν, τους απηύθυνε εγκάρδιες ευχές αγάπης και στοργής.

Προηγούμενο άρθρο Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμοθέου
Επόμενο άρθρο Γιάννης Τσιούτρας (Γραμματέας ΕΟΑΣΚ) στο Ηχόραμα 100,8: Ζητάμε την ικανοποίηση όλων των πληγέντων