Ειδήσεις

Διαδικτυακό εργαστήρι από τον ΣΘΕΒ με θέμα: Εργαλεία οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων από την Ε.Ε.


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεωνκαι Βιομηχανιών και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διοργανώνουν online workshop με θέμα: «Εργαλεία οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων από την Ε.Ε. για τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη» την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, ώρες 14:00 – 15:30 μέσω της πλατφόρμας zoom.

Η κυκλική οικονομία έρχεται ως απάντηση στη φιλοδοξία για αειφόροβιώσιμη  ανάπτυξη, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ανησυχία για την εξάντληση των φυσικών πόρων και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Στόχος του workshop είναι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα εργαλεία της Ε.Ε. και τα τρέχοντα προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ομιλητές του workshopθα είναιοι κκ. Γιώργος Παναγόπουλος, Ηρακλής Καραντώνης, Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης και Αχιλλέας Μπάρλας στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ όπου θα παρουσιάσουν εργαλεία και προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων για τημετάβασή τους σε μια πιο βιώσιμη μορφή ανάπτυξης σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση πόρων. Τέλος, ο κ. Γιώργος Αδαμόπουλος μέλος του Δ.Σ της ALFA WOOD GROUP ΑΕΒΕ θα παρουσιάσει καλές πρακτικές κυκλικής οικονομίας που ακολουθεί ο θεσσαλικός όμιλος.

H συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email:members@sthev.gr

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επιτροπή Αγώνα: Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε