Ειδήσεις

Επί τόπου στα πλημμυρισμένα χωριά η Α. Σκόνδρα


Από την πρώτη στιγμή που κατέστη δυνατή, η οδική προσέγγιση στις πλημμυρισμένες κοινότητες, η Βουλευτής, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ξεκίνησε συνεχείς περιοδείες στις περιοχές αυτές.

Είναι γνωστό ότι η κ. Ασημίνα Σκόνδρα πιστεύει, ότι ο πολιτικός πρέπει κατά το δυνατόν, να βρίσκεται παντού, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Και το εφαρμόζει.

Όπως και στον ΙΑΝΟ, έτσι και τώρα, μετά τις καταστροφές που υπέστησαν οικίες, επιχειρήσεις, φυτική και ζωικήπαραγωγή, η Βουλευτής με σκοπό να έχει ιδίαν άποψη της κατάστασης, να ενημερωθεί, να συμπαρασταθεί στους συμπολίτες μας και να εντοπίσει επιμέρους προβλήματα, επισκέπτεται κατά τόπους τα σημεία. Δεν παραλείπει, επίσης, να εμψυχώνει τους κατοίκους, προτρέποντάς τους να έχουν υπομονή, εμπιστοσύνη και πίστη στην υπόσχεση του Πρωθυπουργού πως, ότι καταστράφηκε θα το ξαναφτιάξουμε καλύτερο.

Μέσα από τον θεσμικό της ρόλο, προωθεί τα ζητήματα προς τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να δοθούν γρηγορότερα εύστοχες και δραστικές λύσεις, προς ανακούφιση των πληγέντων, συμπληρωματικά με τα γενικά μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση. Παράλληλα, μέσα από επαφές, φροντίζει για την επάρκεια ειδών πρώτης ανάγκης, σε συνεννόηση με ευαισθητοποιημένους χορηγούς και ήδη πολλά από αυτά έχουν φτάσει στα χέρια των πληγέντων.

Ο φακός την εντόπισε επί τόπου να συζητά με πολίτες, να συνοδεύει αποστολές αγαθών και να επισκέπτεται σημεία, όπου έχουν υποστεί ζημιές σπίτια και υποδομές, αλλά και τις πρόχειρες δομές φιλοξενίας, όπου εγκαταστάθηκαν οι πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.

Οι κάτοικοι παρά τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, αξιοποιούν την άμεση επαφή με την Βουλευτή, για να μεταφέρουν τα μεγάλα προβλήματά τους και της αναγνωρίζουν ότι είναι πάντα δίπλα τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων έφτασε στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Με εντυπωσιακό τρόπο και με αθρόα συμμετοχή συνδημοτών ξεκίνησαν οι περιοδείες του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου