Ειδήσεις

Για την αντίδραση στο Αλεξάνδρειο ο Α.Σ. Καρδίτσας


Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Άρη ολοκληρώνει σιγά-σιγά ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα της Καρδίτσας είχε την ευκαιρία να τονώσει την αγωνιστικότητά του και να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ένα ποιοτικότατο σύνολο με διαφορετικούς στόχους. Τα στοιχεία και η διάρκεια της απόδοσης σε αυτό το ματς είναι όσα δουλεύουν οι «κυανόλευκοι» για να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα στους αγώνες που έρχονται, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στο Αλεξάνδρειο.

Η εβδομάδα κυλάει με αυξημένους προπονητικούς ρυθμούς και το τεχνικό επιτελείο να επισημαίνει τη σημασία και τη δυσκολία της προσεχούς αναμέτρησης. Ο Άρης, εκτός από μία παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ, πραγματοποιεί και μία αξιόλογη πορεία στη φετινή Basket League, αντλώντας πολλά από την έδρα του. Εντούτοις, ο ΑΣΚ γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει και προετοιμάζεται κατάλληλα, φιλοδοξώντας να καλύψει και τις απουσίες αθλητών του που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετικό και σίγουρα, τόσο η έδρα, όσο και η ημέρα που θα βρεθεί μία ομάδα παίζει καθοριστικό ρόλο. Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίκτες τους κατάλληλα για να ανταπεξέλθουν σε συγκεκριμένες συνθήκες κι απαιτήσεις, καθιστώντας σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται να βγάλει αντίδραση. Αναμφίβολα, μετά από αρνητικά αποτελέσματα, αυτό που μετράει είναι να βρεθούν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα ώστε ο ΑΣΚ να μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχεται και που θα καθορίσει τις βλέψεις του στην κατηγορία.

Ως γνωστόν, στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι τραυματίες Άλεξ Χάντερ και Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ, με όλους τους υπόλοιπους αθλητές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για το Σάββατο στις 7:15 μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Στέλιος Συμεωνίδης, Βασίλης Τσώνος και Επαμεινώνδας Χριστινάκης.

Ξεκίνησε η προπώληση για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Τον αγώνα με τον Άρη, διαδέχεται ένα ακόμη σπουδαίο ματς, αυτή τη φορά εντός έδρας με το έτερο μεγάλο αθλητικό όνομα από τη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 3/12 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, θα αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ότι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.

Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη στo Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης Δημόσιας Υπηρεσίας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα