Ειδήσεις

Η Μαρία Τσουρή – Καραμπινά υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό


Την Ιστορικό Πολιτισμού – Μουσειοπαιδαγωγό Μαρία Τσουρή – Καραμπινά που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Ένα με τον Πολιτισμό.

Η Μαρία Τσουρή- Καραμπινά γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ζει μόνιμα στην Καρδίτσα. Από το 2011 είναι συνεργάτης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας σε θέματα: Τουρισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Μέριμνας  και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι απόφοιτη  Ανθρωπιστικών Σπουδών, Μουσειοπαιδαγωγός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Ε.Α.Π.(Υ.Π.) και Πολιτισμικών Μονάδων και Οργανισμών του Ε.Κ.Π.Α.

Επίσης κάτοχος  μεταπτυχιακής  εξειδίκευσης  στους  κλάδους  Βυζαντινής Αρχαιολογίας & Τέχνης, Βυζαντινού Δικαίου Μεσαιωνικής, Ελληνικής Φιλολογίας και Βυζαντινής Ιστορίας του Κ.Β.Ε. του Α.Π.Θ. Είναι Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου και μιλά αγγλικά και γερμανικά. Έχει οριστεί Αναπληρώτρια Γραμματέας  Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ και τομεάρχης Τουρισμού της ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας. Είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας. Διετέλεσε Γραμματέας και τακτικό μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Καρδίτσας, τακτικό μέλος στην Ν.Ε.Π.Τ Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας. Μέλος στους Τομείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Τομέα Κοινωνικής Εργασίας της ΝΔ. Πρόεδρος και εκλεγμένο μέλος σε συλλόγους  και στην Ένωση πολιτιστικών συλλόγων. Μέλος οργανωτικής επιτροπής συνεδρίων και λοιπών  εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών .

 

Προηγούμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: Και οι τοίχοι έχουν φωνή!!!
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Κτηνιατρικής: Οδηγίες προστασίας για τα ζώα εργασίας και τα ζώα συντροφιάς σε συνθήκες καύσωνα