Ειδήσεις

IPA Καρδίτσας: Niške Igre, μια υπέροχη εκδήλωση


Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετείχε στην υπέροχη εκδήλωση Niške Igre, που σημαίνει «παιχνίδια της Νις», που διοργάνωσε για έβδομη χρονιά η αντίστοιχη τοπική διοίκηση της Niš στη Σερβία, με την οποία έχει αδελφοποιηθεί. Η ΙΡΑ Καρδίτσας ταξίδεψε με οκταμελή αποστολή, όπου έλαβαν μεταξύ άλλων μέρος το επίτιμο μέλος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Αργολίδας, Θανάσης Κατσιγιάννης και ο αρμόδιος δημοσίων σχέσεων της τοπικής διοίκησης Τρικάλων, Γιάννης Φλόκας.

Σε ένα απολαυστικό τριήμερο, χαρακτηριστικό της μοναδικής ποιότητας φιλοξενίας που παρέχουν πάντα οι Σέρβοι οικοδεσπότες, οι συμμετέχοντες που προέρχονταν από τη Σερβία και τις λοιπές γειτονικές χώρες, είχαν την ευκαιρία να παίξουν διασκεδάζοντας στους μίνι διαγωνισμούς, να συναντήσουν φίλους και να κάνουν νέους, αλλά και να γλεντήσουν στις μοναδικές μουσικές βραδιές που είχαν ετοιμαστεί. Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Νις, Sasa Spasic, ευχαρίστησε την ΙΡΑ Καρδίτσας για τη συμμετοχή της και υπερτόνισε τη συνεχή συνεργασία και επαφή των δύο τοπικών διοικήσεων, η οποία δείχνει ότι η διαδικασία αδελφοποίησης δεν ήταν κάτι τυπικό, αλλά είχε ουσιαστικό χαρακτήρα.

Η μετακίνηση της αντιπροσωπείας έγινε με ένα υπέροχο όχημα του γραφείου ταξιδιών ‘Sport Travel’, προσφορά της εταιρείας ‘Delopoulos Trans’ και απευθύνονται θερμές ευχαριστίες, όπως και στον κ. Κων/νο Παπανικολάου, Β’ Αντιπρόεδρο του ελληνικού εθνικού τμήματος, για τη σημαντική συνεισφορά του στην οργάνωση της αποστολής.

Προηγούμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας και Χαμόγελο του Παιδιού ενώνουν δυνάμεις
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας στηρίζει την απεργία στο χώρο της υγείας