Ειδήσεις

Και την νέα σεζόν με Στέφανο Μπελάγια στο τιμόνι ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων


Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μπελάγια ανακοινώνει ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

«Στη διαδικασία επιλογής προπονητή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον κ. Μπελάγια υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία στην αντρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σύλας Γιώργος.

Ο Στέφανος Μπελάγιας είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και επαγγελματίας προπονητής μπάσκετ έχοντας 25 χρόνια προπονητικής καριέρας σε Συλλόγους της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Μετά την πορεία του ως αθλητής, εργάστηκε ως προπονητής σε ακαδημίες αλλά και αντρικές ομάδες από τη Γ’ Εθνική έως και τη Β’ ΕΣΚΑΘ, αποτελώντας έναν άριστο παιδαγωγό που διαθέτει εξαιρετική κατάρτιση στο άθλημα.

Ειδικότερα, προσέφερε τις υπηρεσίες του στη Νίκη Αμαρουσίου, στη Δόξα Μητρόπολης, πρόγονο’ της Ένωσης Δήμου Μητρόπολης, στους Τιτάνες Παλαμά, στον Γ.Σ. Σοφάδων, στον Ολυμπιακό Καρδίτσας και από το 2019 στο Σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» εύχεται στον Στέφανο υγεία, δύναμη και επιτυχίες με τον Σύλλογό μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μικρασιάτες πρόσφυγες στα καμποχώρια των Σοφάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Το 10ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης ανοίγει αυλαία