Ειδήσεις

Καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου


Καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επιβλήθηκε με άνετο και πειστικό τρόπο της ομάδας Δαναός 2022 με σκορ 76-51.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένονταν ντέρμπι, καθώς η γειτονική Τρικαλινή ομάδα διαθέτει μια από τις καλύτερες και καλοδουλεμένες νεανικές ομάδες, η ομάδα του Μουζακίου  πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Κακκαβά, Αμβροσίου και Σκούρα, η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια βρήκε λύσεις από τους υπόλοιπους παίκτες με τον Ιωάννη Λαμπρινάκο να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση πετυχαίνοντας 12 πόντους με 4 τρίποντα, αλλά και με τον δυναμικό center Μάκη Τσίγκα που έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας και αυτός 12 πόντους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 19-19. Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και με αιχμή δόρατος τον Θοδωρή Ψύρρα που πέτυχε 18 πόντους με 2 τρίποντα πήραν μια διαφορά ασφαλείας με την λήξη του ημιχρόνου (40-32).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Τρικαλινής ομάδας προσπάθησαν να αντιδράσουν, γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη, όμως οι γηπεδούχοι έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και  εξαιρετικά ποσοστά έξω από την γραμμή των 6,75 δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους για να έρθει το τελικό 76-51.

Με τη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες του Γ.Σ. Μουζακίου αφιέρωσαν τη νίκη στο συμπαίκτη τους Νίκο Κακκαβά που την προηγούμενη μέρα είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό.

Διαιτητές : Ράντος Θ – Ράντος Ζ.

Δεκάλεπτα : 19-19, 40-32, 57-44, 76-51

ΓΣ Μουζακίου (Μπελάγιας): Ψύρρας Θ. 18(2), Λαμπρινάκος 12(4), Σαββόγλου 4, Ελευθερίου 13(3), Μπαμπάκος, Χρηστάκος 11(1),Μπίζιος 2, Βασιλείου 4, Τσίγκας 12, Σταμούλης, Λάππας, Σπανός Β.

Δαναός 2022 (Ευαγγελακόπουλος): Μπουρούσης 17(3), Κωτούλας, Πελεκάνης 4, Γιώτας 13, Παπαγιάννης, Κατσίμπρας 5, Καραγιώργος, Τίγκας 5, Σδράκας 1, Βεριντζιώτης 2.

Προηγούμενο άρθρο Τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο συνάντησε ο βουλευτής Καρδίτσας Τέλης Σπάνιας
Επόμενο άρθρο Γιώργος Ανυφαντής στο Ράδιο Ηχόραμα: Ένα 30% με 40% των δικηγόρων θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο να φύγουν από το επάγγελμα