Ειδήσεις

Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση Καλλιχόρεια 2022


Το Σάββατο 04/06/2022 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά  με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση  ¨Καλλιχόρεια 2022¨ . Ο σκοπός του Χορευτικού Ομίλου ¨Καλλίχορος΄΄ επιτεύχθηκε στο μέγιστο βαθμό. Η πόλη γέμισε με κόσμο , οι κάτοικοι απόλαυσαν μία πανδαισία χρωμάτων από τις παραδοσιακές φορεσιές και η μουσική και ο χορός μας ταξίδεψε σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Ο κόσμος και εμείς μαζί του ,το ζήσαμε και το χαρήκαμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ¨Καλλίχορου΄΄ ευχαριστεί  την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κύριο Αγοραστό Κων/νο  , την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας και τον Κύριο Νούσιο Κωνσταντίνο , τον Δήμο Καρδίτσας και τον Κύριο Τσιάκο Βασίλειο , το Επιμελητήριο Καρδίτσας και τον Κύριο Ζυγογιάννη Κων/νο,οι οποίοι ήταν βασικοί παράγοντες για την συνδιοργάνωση και την επιτυχία των ¨Καλλιχορείων 2022¨.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς μας , (επαγγελματίες και φίλους) για τη στήριξή τους . Τους εθελοντές -χορευτές μας ,που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο, ώστε να διαμορφώσουν το κλίμα και τις προϋποθέσεις για τη ζεστή φιλοξενία των χορευτικών Συλλόγων : Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λευκάς Πατρών ¨ο Άγιος Νικόλαος΄΄ , Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλαμαριάς ¨ Η Κηφισιά¨, Ελλήνων Ρίζες Πολιτιστικός Σύλλογος, Πολιτιστική Ένωση ΄΄Διώνη¨ , Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών  ¨ Ο Πυρσός¨ , που πραγματικά μας έδειξαν ότι αγάπησαν και εντυπωσιάστηκαν από τον τόπο μας και είμαστε σίγουροι ότι πλέον θα είναι πρεσβευτές καλής διαφήμισης της περιοχής μας.

Μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους μουσικούς μας που μας συνόδεψαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής  : Κωστούλης Κώστας (κλαρίνο), Σβάρνας Τάσος (Λαούτο- τραγούδι) , Γάλλος Ελευθέριος (Βιολί) , Μούτσελος Νίκος ( Γκάϊντα) , ΣαραντινόΒασίλη (κρουστά -τραγούδι) και την Ζουρνατζή Έφη (χορεύτρια του Συλλόγου) για το τραγούδι της στα Κύθηρα.

Η ραχοκοκαλιά όμως του ΄΄ Καλλίχορου ¨ και των ¨ Καλλιχορείων 2022 ΄΄ είναι οι χορευτές μας , οι οποίοι απέδωσαν άψογα τις περιοχές που χόρεψαν και απέδειξαν με το κέφι και τη συνέπειά τους , πόσο μεγάλη , ευχάριστη και δημιουργική οικογένεια είναι η οικογένεια του ¨Καλλίχορου΄΄ . Σε αυτούς λοιπόν κάνουμε μία μεγάλη υπόκλιση….

Τέλος να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε συνάμα , τη συμμετοχή του κόσμου, που πραγματικά κατέκλισε την Πλατεία Πλαστήρα  και αυτό μας δίνει δύναμη στα ¨Καλλιχόρεια 2023΄΄ να γίνουμε  καλύτεροι και να συνεχίζουμε και εμείς να βάζουμε με πολύ μεράκι  ένα λιθαράκι, το δικό μας λιθαράκι , στον πολιτισμό και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής μας.

Προηγούμενο άρθρο H Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καρδίτσας για τις ΑΠΕ
Επόμενο άρθρο Κλάδεμα και περιποίηση του πάρκου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά