Ειδήσεις

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή κοινού οι πτήσεις Εθισμού της Αερολέσχης


Στα πλαίσια της προσπάθειας ανάπτυξης και ανάδειξης του Αεροδρομίου Μυρίνης, η Αερολέσχη Ν Καρδίτσας οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία στο τοπικό Αεροδρόμιο πτήσεις εθισμού για το κοινό.

Με ενθουσιώδη ενδιαφέρων συμμετείχαν πολλοί συμπολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν την μαγεία της πτήσης απο την θεση του συγκυβερνήτη, στο Υπερελαφρό αεροσκάφος της Αερολέσχης με διακριτικό SX-UTS. Τις πτήσεις εκτελούσαν έμπειροι πιλότοι μέλη την Αερολέσχης Καρδίτσας συντονιζόμενοι απο τον διευθυντή της σχολής της Αερολέσχης. Τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα μετρα προστασίας Covid.

Επίσης το κοινό που βρέθηκε στην Μυρίνη απόλαυσε και  εντυπωσιακή σύντομη πτήση μοντέλων υπό κλίμακα Αεροσκαφών τύπου Jet.

Στο Αεροδρόμιο παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δήμαρχος Τρικάλων Κος Δημήτρης Παπαστεργίου αποδεχόμενος πρόσκληση του Προέδρου Κου Σταύρου Τσολάκου.

Ο Κος Παπαστεργίου, χαρακτηριστικά ότι το Αεροδρόμιο Μυρίνης, αποτελεί Μοχλό Ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής και αντικείμενο μελέτης του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού Δυτικής Θεσσαλίας που δημιουργείται αυτό το διάστημα, από τους δέκα (10) Δήμους Τρικάλων και Καρδίτσας.

Μοχλός ανάπτυξης θεωρείται επίσης και από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κο Κώστα Τσιάρα, και τον Πρόεδρο της ένωσης Δήμων Καρδίτσας,  Δήμαρχο Σοφάδων Κο Θάνο Σκάρλο, όπως δήλωσαν σε πρόσφατες συναντήσεις και δήλωσαν συμπαραστάτες σε αυτή μας την προσπάθεια.

Παρών στο Αεροδρόμιο σήμερα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Αεροδρομίου Μυρίνης και Αντιδήμαρχος Κος Ηλίας Σχορετσιανίτης, ένθερμος αρωγός στην αναπτυξιακή πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη και αξιοποίηση του Αεροδρομίου σαν εκπρόσωπος του Δημάρχου Καρδίτσας Κου Τσιάκου που δεν αρνείται την βοήθεια του στην προσπάθεια μας.

 

Προηγούμενο άρθρο 10 έργα αλλάζουν την εικόνα της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δεντροφύτευση στο 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας