Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ξεκινά από αύριο για εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Μια διαδικασία, μέσα από την οποία θα διεκδικήσετε μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εδώ κλείνει ο κύκλος της μαθητικής σας ζωής και ανοίγει ένας νέος που θα σας οδηγήσει στην πορεία σας προς την κατάκτηση νέων στόχων και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Σίγουρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σας. Είναι  μια δοκιμασία που σηματοδοτεί την μετέπειτα πορεία σας. Γιαυτό να θυμάστε ότι σε κάθε αγώνα, σημασία δεν έχει πάντα η νίκη. Ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, η συμμετοχή είναι εκείνη που μας προσθέτει σημαντική εμπειρία και συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων μας για μια νέα προσπάθεια με καλύτερη προοπτική.

Η θετική και νηφάλια σκέψη, οι ικανότητες και τα εφόδια που έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας και φυσικά οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας είναι πολύτιμοι ‘’σύμμαχοι’’ στην προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων σας. Η γνώση είναι το μεγαλύτερο όπλο και ο αγώνας για την κατάκτησή της δεν σταματά ποτέ.

Εύχομαι σε όλους σας ‘’ καλή επιτυχία’’ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να ανταμείψουν τους κόπους σας και να αποτελέσουν την αρχή μιας πορείας για ακόμη υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφορεί σε επανέκδοση το βιβλίο Τα Άγραφα της Πίνδου
Επόμενο άρθρο Το Δήμο Πλαστήρα επισκέφθηκαν στελέχη του Φορέα Ανάπτυξης της λίμνης Alqueva της Πορτογαλίας