Ειδήσεις

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο ξεκίνημα του β’ γύρου για τον Απόλλωνα Καρδίτσας


Με τοπικό και βαθμολογικό ντέρμπι ξεκινά το β’ μισό στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ για τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Μετά το αγωνιστικό ρεπό στην πρεμιέρα του β’ γύρου, η ομάδα του Σπύρου Παππά, ως τυπικά φιλοξενούμενη, ετοιμάζεται να αντιμετωπίζει το φιλόδοξο και ταλαντούχο σύνολο της K.B.A., σε μία αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, με θαυμάσια πορεία και με τους πιο ανερχόμενους Καρδιτσιώτες αθλητές στη σύνθεσή της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να σημειώσει εννέα διαδοχικές με θεαματικό μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Νίκου Κακλαμάνου απαρτίζεται αποκλειστικά από παίκτες στις αναπτυξιακές ηλικίες των παίδων και εφήβων και αποτελεί αγωνιστικό τμήμα των Ακαδημιών του Α.Σ. Καρδίτσας, με πρότυπη λειτουργία και διαρκή πρόοδο.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων έχει καταγράψει μέχρι στιγμής απόλυτο νικών, με τα 10 διαδοχικά ροζ φύλλα αγώνα να τον κατατάσσουν μόνο πρώτο στην κορυφή του πίνακα. Οι «κυανόλευκοι» είναι η τελευταία ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στην K.B.A. και έτσι, η «ρεβάνς» της Κυριακής συγκεντρώνει δικαίως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Σπύρος Παππάς βλέπει το απουσιολόγιό του να υπόκειται σε συνεχείς προσθαφαιρέσεις κι έτσι, για άλλη μία φορά η σύνθεση της ομάδας για τον προσεχή αγώνα θα διαμορφωθεί την τελευταία στιγμή.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Καρδίτσας με ελεύθερη είσοδο για το φίλαθλο κοινό.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

18:30, Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής – Ίκαρος Νεάπολης
19:30, Δαναοί Τρικάλων 2022 – Α.Σ. Νίκαιας 2012

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

14:30, Λέοντες Τυρνάβου – ΕΑΛ
15:30, Α.Σ. Βαλίος – Κρόνος Τυρνάβου
16:00, K.B.A. – Απόλλων Καρδίτσας
Ρεπό: Πελασγιώτιδα Λάρισας

Ο Απόλλων Καρδίτσας έχει εκπληρώσει τα αγωνιστικά του ρεπό και στους δύο γύρους

Ο Α.Σ. Νίκαιας 2012 έχει ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού λόγω της αποχώρησής του από το περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Προηγούμενο άρθρο Μπλόκο Καρδίτσας: Όλοι στην Αgrotica το Σάββατο
Επόμενο άρθρο Σάκης Νικόπουλος (Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρδίτσας) στο Ηχόραμα 100,8: Το επάγγελμα του μελισσοκόμου δεν είναι βιώσιμο πλέον