Ειδήσεις

Παραλαβή δωματίων των Δικαιούχων Στέγασης στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας & Καρδίτσας


Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δικαιούχων διαμονής στις Φοιτητικές Εστίες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, ότι θα παραλάβουν το δωμάτιο, προσκομίζοντας:

1) Μία φωτογραφία

2) α) 400 € εάν έχουν επιλεγεί για μονόκλινο δωμάτιο.

β) 150 € εάν έχουν επιλεγεί για δίκλινο δωμάτιο.

Για τις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας οι δικαιούχοι/ες στέγασης θα παραλάβουν το δωμάτιο από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-13:00).

Για τις Φοιτητικές Εστίες Καρδίτσας οι δικαιούχοι/ες στέγασης θα παραλάβουν το δωμάτιο στις ημερομηνίες: από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, από την Τρίτη 5 ως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρες 10:00-13:00).

Σε περίπτωση μη παραλαβής του δωματίου εντός των παραπάνω ημερομηνιών χάνουν το σχετικό δικαίωμα και τα δωμάτια θα δοθούν στους επόμενους δικαιούχους.

Οι μη δικαιούχοι στέγασης που διέμεναν στην Εστία το προηγούμενο έτος, πρέπει να προσέλθουν εντός ολίγων ημερών από το άνοιγμα των Εστιών, στις 28 Αυγούστου (εργάσιμες ημέρες και ώρες), για να πάρουν τα πράγματά τους και να παραδώσουν το κλειδί του δωματίου τους, με δεδομένο ότι τα δωμάτια θα διατίθενται στους δικαιούχους στέγασης.

 

Προηγούμενο άρθρο Τρέχουν οι διαδικασίες για το αρδευτικού Ταυρωπού
Επόμενο άρθρο Παναγιώτης Νάνος: Είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε και τολμάμε