Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Η ανάπτυξη της ΒιΠΕ και οι κοινές δράσεις για επιχειρήσεις και εργαζόμενους


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συναντήσεις της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με την τοπική αυτοδιοίκηση, επιστημονικούς και κοινωνικούς για την προώθηση αλλά και την στήριξη των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, όπου και έθεσε στον Δήμαρχο θέματα που απασχολούν την ΒιΠΕ Λάρισας και τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, όπως η αναβάθμιση του υποσταθμού της ΔΕΔΔΗΕ,  η ανάπτυξη υποδομών αλλά και καθημερινά θέματα που αποτελούν αιτήματα των εγκατεστημένων.

Ο κ. Ρουπακιάς ανέφερε πως σε ένα αβέβαιο οικονομικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό περιβάλλον οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν αδιέξοδα χρόνων, τα οποία θα έπρεπε να έχουν ήδη επιλυθεί, προκειμένου να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους, μέσα στον κυκεώνα των εξελίξεων που συνεχώς αντιμετωπίζουν.

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης τόνισε πως  η ανάπτυξη του επιχειρείν είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή και επεσήμανε την ανάγκη για συνεργασία τόσο με τον ΣΘΕΒ όσο και την Ένωση των Εγκατεστημένων για κοινές δράσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΕΒΙΠΕΛ και μέλος του ΔΣ του ΣΘΕΒ κ. Βαγγέλης Γκάγκος και η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου κα Έλενα Καματέρη.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να αναδεικνύει προς πάσα κατεύθυνση και να γίνεται κοινωνός των θεμάτων  του θεσσαλικού επιχειρείν με γνώμονα την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, της κοινωνίας και της ευημερίας των εργαζομένων των επιχειρήσεων μελών του.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών - Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας για την απεργία στο Βοήθεια στο Σπίτι
Επόμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Εκτός ελέγχου η διαχείριση αποβλήτων στο Μουζάκι