Ειδήσεις

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.


Σε συνέχεια του από 16-11-2023 Δελτίου Τύπου μας, ανακοινώνεται ότι, λόγω ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών επισκευής των αρμών διαστολής της Γέφυρας 37AR (Χ.Θ. 284+570), από σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, αποδίδεται στην κυκλοφορία το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Σούρπης έως τον Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, καθώς και ο κλάδος εισόδου του Α/Κ Σούρπης προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα παραμείνει αποκλεισμένο μόνο το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού έως τον Α/Κ Αλμυρού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, για τη συνέχιση των εργασιών επισκευής των αρμών διαστολής στη Γέφυρα 41AR (Χ.Θ. 287+530).

Όσα οχήματα κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού (Χ.Θ. 286+513) και μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού θα συνεχίζουν πορεία έως τον Α/Κ Αλμυρού (Χ.Θ. 289+042), μέσω του οποίου θα πραγματοποιούν είσοδο στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν καθ’ όλο το 24ωρο, από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στις 10.00΄ ώρα έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18.00΄ ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα με τον Πρωθυπουργό
Επόμενο άρθρο Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την πορεία του έργου ολοκλήρωση του δρόμου Λάρισας – Καρδίτσας