Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας καλεί σε συμμετοχή στο Παγκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο


Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας καλεί τα σωματεία μέλη του και όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στο Παγκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο την Κυριακή (1/10) στις 12 το μεσημέρι στον Παλαμά.

Η Θεσσαλία θρηνεί τα παιδιά της που χάθηκαν όχι από την κλιματική αλλαγή που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, αλλά από την αναλγησία των υπευθύνων.

Χάθηκαν περιουσίες, κόποι μιας ζωής, καλλιέργειες έμειναν και μένουν κάτω από το νερό για ημέρες, νεκρά ζώα, αυτοκίνητα, εργαλεία και τρακτέρ βυθισμένα στη λάσπη και αυτές είναι μόνο οι ορατές ζημιές.

Άλλες τόσες είναι οι «αόρατες ζημιές», μας έχουν βουλιάξει στο φόβο, στην απελπισία ηλικιωμένοι, παιδιά με ψυχικά τραύματα αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα», για κάποιους που στο βωμό του χρήματος αφήνουν το Θεσσαλικό λαό απροστάτευτο.

Μας έλεγαν ότι φαινόμενα σαν τον ΙΑΝΟ συμβαίνουν ανά 500 χρόνια και είναι δύσκολο να συμβεί ξανά. Λίγους μήνες μετά με το ΔΙΟΜΙΔΗ παραλίγο να πάθουμε τα ίδια! 3 χρόνια μετά με τον DANIEL ζήσαμε την απόλυτη καταστροφή. Οι ευθύνες πολλές και η δικαιοσύνη θα πρέπει να λειτουργήσει αμερόληπτα και να τις αποδώσει εκεί που πραγματικά υπάρχει όσο ψηλά και να φτάνουν!

Εκείνο που πρέπει άμεσα να γίνει είναι να αποζημιωθούν στο 100% όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιές, οικίες, επιχειρήσεις, ζωικό και φυτικό κεφάλαιο κ.λπ..

Να αρχίσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργαστο νομό μας για να θωρακιστεί ο νομός μας από πλημμυρικά φαινόμενα γιατί είναι σίγουρο ότι και στο μέλλον θα έχουμε τέτοια φαινόμενα ίσως και χειρότερα!

Η συμμετοχή μας στο Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Παλαμά στις 12 το μεσημέρι είναι μονόδρομος, για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και να απαιτήσουμε από την Κυβέρνηση δραστικά μέτρα εδώ και τώρα! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την φτωχοποίηση και ερημοποίηση του νομού μας!

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου στοv κ. Ι. Γεννάδιο περί της οικονομικής κατάστασης του Δήμου
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλαμά