Ειδήσεις

Ζιάκα, Μόκκας και Παπαγεωργίου με Νέα Πορεία και Φάνη Στάθη


Συνδημότισσες και συνδημότες, Παρουσιάζουμε σήμερα ακόμη τρείς νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Με πίστη στο σχέδιό μας, βασιζόμενοι στην πολύπλευρη εμπειρία των παλιών στελεχών και στη θέληση για ουσιαστική προσφορά των νέων, χαράσσουμε το δρόμο για τη μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μαζί προχωράμε μπροστά για το άλμα ανάπτυξης του Δήμου μας που όλοι ονειρευόμαστε.

Κατά αλφαβητική σειρά, οι τρείςνέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

Ζιάκα Μαρία (Μαριάννα) του Σπυρίδωνααπό το Μουζάκι, ιδιωτική υπάλληλος. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2011 και του 2019 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τοπικούς Συνδυασμούς και θέτει ξανά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτική σύμβουλος Δ. Μουζακίου. Επί 20ετία είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ακακίου.

Μόκκας Βασίλειος του Κων/νουαπό το Μουζάκι, Μηχανικός. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος ΜηχανικώνΓεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Φοιτά στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Εργάζεται σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία της Χώρας και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου.

Παπαγεωργίου Χαράλαμπος του Χρυσοστόμου από το Αγναντερό,εν ενεργεία Στρατιωτικός στη ΣΜΥ Τρικάλων. Είναι Εκκλησιαστικός Επίτροπος στην Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού. Επίσης, αποτελεί μέλος της Διοίκησης του Α.Ο. Αγναντερού. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την αποφυγή θερμικής καταπόνησης εργαζομένων
Επόμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: Και οι τοίχοι έχουν φωνή!!!