Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τα Θυρανοίξια στο ιερό παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος της ενορίας Αγίας Τριάδος Παλαιοχωρίου.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κορώνης, όπου και θα προβεί σε Μεγαλοσχημία μοναχού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (προηγείται ιερά παράκλησις).

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, εορτή του αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Καρποχωρίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ Φαναρίου.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄ μ.μ., παραμονή της εορτής του αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Καρποχωρίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γοργοβιτών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Εσπερινό και θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών