Η Οικόσφαιρα με περίπτερο στην 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας


Η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για το Περιβάλλον τον Άνθρωπο και την Ποιότητα Ζωής) δίνει το δικό της παρόν με περίπτερο, στην 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η οποία ως γνωστόν πραγματοποιείται στις πρ. καπναποθήκες στην περιοχή Καρδιτσομάγουλας από χθες 9 έως 14 Οκτώβρη 2015.

Η ΟικόΣφαιρα, με τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτή, επιδιώκει να κάνει γνωστό το έργο και τις δράσεις της στο ευρύ κοινό του νομού μας και να ζητήσει τη συστράτευση στην προσπάθειά της, κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη που έχει φιλοπεριβαλλοντικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα.

Το περιβάλλον είναι μια ανυπεράσπιστη έννοια, για την οποία πλέον όλοι μιλούν και αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν αρκετά καλά τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρουν οι ανθρωπογενείς δράσεις, σε βαθμό που αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα, κινδυνεύει να καταστραφεί μεγάλο μέρος του πλανήτη γη με πολλά από τα έμβια όντα που φιλοξενεί επάνω του.

Στο περίπτερο της έκθεσης, θα προβάλλεται βίντεο με τις δράσεις της και θα διανέμεται σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο. Επίσης θα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να γραφούν μέλη στην ΟικόΣφαιρα, συμπληρώνοντας αίτηση επί τόπου.

Η λειτουργία της ΟικόΣφαιρας στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην ανιδιοτελή προσφορά μελών και φίλων. Το μοντέλο της κοινωνίας μας, δυστυχώς, οδηγεί σε αδιέξοδα, ενώ ο εθελοντισμός και η συλλογική δουλειά αρκετές φορές δίνουν λύσεις και νόημα στη ζωή, ανοίγουν δρόμους και απομακρύνουν από το τέλμα και την αδράνεια.

Επικοινωνία: τηλ. 6932717677, 2441028550, 2441301179

www.oikosfaira.g | e-mail|: info@oikosfaira.gr

Εμπρός λοιπόν!

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών ζητά η ΕΝΠΕ
Επόμενο άρθρο Παραδίδονται τα Κρατικά Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες