Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Αργιθέας


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/8 στο δημαρχείο του Δήμου Αργιθέας, στο Ανθηρό, η ορκωμοσία  του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και συμβούλων καθώς και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Παρέστη ο νέος μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων κ.κ. Τιμόθεος, ο ηγούμενος της μονής Σπηλιάς κ. Νεκτάριος, ιερείς, η διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντινιά Δάλλα και πλήθος Αργιθεατών.

Με σύντομο χαιρετισμό τους καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Καναβός και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λάμπρος Τσιβόλας, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη για ενότητα και ετοιμότητα διεκδικήσεων σε κάθε επίπεδο.

«Θα επιδιώξουμε ένα βιώσιμο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιβόλας. «Πρέπει να δώσουμε τις άμεσες και οφειλόμενες απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα, να τονώσουμε την ελπίδα των μόνιμων κατοίκων της Αργιθέας. Να δώσουμε αναπτυξιακό βηματισμό στην περιοχή μας, κινητοποιώντας κάθε περιθώριο και κάθε δυνατότητα δημιουργίας, υπό όρους που δύσκολα τις φαντάζονται και τις αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι άλλων περιοχών της χώρας. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, η ενότητα όλων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αν θέλουμε -όσο είναι καιρός- να αποκτήσουμε ένα μεσοπρόθεσμο ρεαλιστικό όραμα για την Αργιθέα που όλη αγαπάμε».

Στη συνέχεια ο μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος δήλωσε ότι η μητρόπολη θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τόσο του Δήμου όσο και των κατοίκων, στα προβλήματά τους αλλά και στο δύσκολο και σκληρό αγώνα τους.

Προηγούμενο άρθρο Η ΟικόΣφαιρα για τη διαχείριση του αρδευτικού νερού της λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Παράνομες συνταγογραφήσεις και λαθρεμπόριο φαρμάκων σε 7 φαρμακεία στην Καρδίτσα