«Γ. Γεννάδιος: Η διοίκηση του Δήμου να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της ώστε να δεσμευτεί έστω για τα στοιχειώδη»


Η σημερινή διοίκηση ενώ έχει ήδη ξεπεράσει τα μισά της θητείας της δεν έχει καταφέρει να ιεραρχήσει τις ανάγκες του Δήμου μας. Πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αλλαγής του τρόπου θέρμανσης του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου έτσι ώστε να αντικατασταθούνε οι καυστήρες πετρελαίου από αυτούς των pellet.  Στην πορεία το σχέδιο εγκαταλείφτηκε ελλείψει χρηματοδότησης με αποτέλεσμα οι παραπάνω υποδομές σήμερα να απειλούνται με κλείσιμο. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, έπειτα από σχετική μου ερώτηση ο κ. Παπαλός μας διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα pellet δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Μόλις εχθές η διοίκηση ανακοίνωσε έξι έργα για τη συντήρηση υποδομών με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από πόρους της ΣΑΤΑ. Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το πρόγραμμα pellet δεν εντάσσεται στα έργα αυτά. Πότε έπαψε η λειτουργία του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου να αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση που άλλαξε ρότα και ετοιμάζεται να συντηρήσει τώρα άλλες υποδομές;

Καθίσταται πλέον φανερή η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς διοίκησης, η οποία πελαγοδρομεί ανάμεσα σε δράσεις τις οποίες εξαγγέλλει αλλά αδυνατεί να υλοποιήσει. Για παράδειγμα, ενώ οι κάτοικοι του δήμου Κάμπου φωνάζουν για την ανάγκη της επέκταση του δικτύου εξηλεκτρισμού ώστε να ποτίζουν τα χωράφια τους βλέπουν στις εφημερίδες μακέτες αεροδρομίων. Επειδή η κατάσταση έχει αγγίξει τα όρια του εμπαιγμού θα καλέσουμε τη διοίκηση να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της ώστε να δεσμευτεί έναντι των συνδημοτών μας έστω για τα στοιχειώδη.

Γιάννης Γεννάδιος

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: «Η εγκατάλειψη του Ε65 ισοδυναμεί με αναπτυξιακό «έγκλημα»
Επόμενο άρθρο Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: «Τηλεφωνήσατε: Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως»