Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου Αρτεσιανού.

Κατά τις ακολουθίες της Θ΄ Ώρας και των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα ψάλλει ο Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής « Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Το εσπέρας της Πέμπτης 12 Μαρτίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Θα προηγηθεί η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Kοροναϊός : Κανένα σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί με εμπορευματοποίησης της υγείας
Επόμενο άρθρο Ιδιαίτερη βαρύτητα της Π.Ε. Καρδίτσας στην τουριστική αναβάθμιση του νομού